ODN Oil biedt verschillende mogelijkheden aan voor het huren van een IBC voor brandstofopslag.
De stalen IBC brandstoftanks van ODN Oil kunnen eenvoudig met een heftruck of hijsinstallatie verplaatst worden waardoor deze tijdelijke brandstoftank ideaal is tijdens bijvoorbeeld bouw–  of landbouwwerkzaamheden. Onze IBC brandstoftanks zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar.
In ons assortiment hebben wij IBC’s van 995 liter tot een tank met een inhoud van 3000 liter.
De IBC’s worden voorzien van een elektrische pompset, 220V of 12/24V of eventueel een handpomp.
 
Transport brandstof opslagtank:
ODN Oil beschikt over chauffeurs en professionele transportmiddelen die de gehuurde brandstoftank veilig en op de afgesproken tijd en plaats afleveren. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het transport – daar zorgen wij voor!
 
Brandstof:
De brandstof die ODN Oil levert is voorzien van diverse additieven. Het houdt het
brandstoftoevoersysteem van de motor op lange termijn schoon, maakt het voltanken gemakkelijker en sneller dankzij een schuimwerend additief en voorkomt verschijnselen van roest en corrosie. Mede door de toegevoegde additieven is het een diesel van topkwaliteit.
ODN Oil levert aan de meeste klanten diesel met Bardahl BDC. BDC is een additief die u helpt de dieselbrandstof schoon te houden, dat wil zeggen het voorkomen van bacteriegroei en schimmels.
Mede om deze redenen en om de kwaliteit van de IBC’s te kunnen blijven waarborgen is het alleen toegestaan de IBC’s te laten vullen met brandstof door ODN Oil.
Desondanks kunt u ervoor kiezen de IBC door een andere leverancier te laten vullen.
In dat geval  dienen wij u na de verhuurperiode de kosten voor het eenmalig reinigen van de tank in rekening te brengen.
 
Advies op maat:
Voor een advies op maat kunt u altijd even telefonisch contact met ons opnemen of natuurlijk langskomen bij onze vestiging in Bedum. Indien u een grote klus hebt en daarvoor gebruik wenst te maken van onze deskundig visie zijn wij ook bereid bij u of op locatie langs te komen om de situatie
in kaart te brengen en u daarin te adviseren. Bij ODN Oil zorgen we er in alle gevallen voor dat we u als klant de beste service leveren!
 
 
 
­