Smeermiddelen

Essentieel voor de smeermiddelen van ODN Oil zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met de smeermiddelen en vetten van Q8 en TOTAL levert ODN Oil een compleet assortiment smeermiddelen.

Naast deze oliemerken levert ODN Oil ook het eigen merk Dutch Oil. De range producten van het eigen merk Dutch Oil omvat vele en hoogwaardige smeermiddelen, ontwikkeld voor de meest uiteenlopende en specifieke toepassingen. De kwaliteit van de smeerolie wordt vaak afgemeten aan de hand van officiële OEM goedkeuringen. De Dutch Oil producten beschikken over de nieuwste OEM goedkeuringen en nemen daardoor een unieke positie in. Dutch Oil producten kunnen worden ingezet als equivalent voor smeermiddelen van andere merken en maatschappij producten.

Ieder productieproces en iedere bewerking kent zijn eigen uitdaging voor smeermiddelen. De keuze voor het juiste smeermiddel is van het grootste belang voor het probleemloos laten draaien van machines.

ODN Oil beschikt over eigen technische specialisten en kan gebruik maken van een modern laboratorium zodat zij maatwerk kan leveren conform internationale standaarden. Hierdoor staat ODN Oil garant voor alle geleverde producten waarbij afnemers zich uiteraard dienen te houden aan de voorschriften die door de fabrikanten worden gesteld.

Het complete assortiment en de uitgebreide productinformatie- en productveiligheidsbladen zijn op aanvraag leverbaar.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de afdeling Technical Support Lubricants and Specialties.

SMEERMIDDELEN

reduceer uw verbruik en verhoog de levensduur van uw voertuig

Q8 Oils
Total
DutchOil
Nieuw Private label

INFORMATIE

Telefoon:   050-3016036    

b.g.g. voicemail inspreken en dan bellen wij u z.s.m. terug

BESTEL ONLINE

Eenvoudig en snel bestellen

Bestellen
­