Voorkom groei van bacteriën in diesel

ODN Oil  levert al aan de meeste klanten diesel met Bardahl BDC. BDC is een additief die u helpt de dieselbrandstof schoon te houden. Dat wil zeggen het voorkomen van bacteriegroei en schimmels.

Gebruik van ODN Diesel Plus zorgt voor

1. Verwijderen van vocht
2. Schonere verbranding
3. Hoger vermogen
4. Schone verstuivers
5. Verbeterde smering
6. Verlagen stolpunt (diesel antivries)
7. Besparing van brandstofverbruik tot 3%

Brandstoffilters blijven schoon door ODN Diesel Plus

Al enige jaren wordt bij dieselbrandstof biodiesel toegevoegd. Tevens zit er veel minder zwavel in brandstof dan vroeger. Dit maakt de brandstof schraler en zorgt voor minder smering. Vanuit het milieu oogpunt zijn het toevoegen van biodiesel en de afname van zwavel in de diesel mooie ontwikkelingen. Echter in de praktijk leveren biodiesel en vermindering van zwavel grote problemen op, die uiteindelijk kunnen leiden tot bacteriegroei in de brandstoftanks.
 
ODN Diesel Plus geschikt voor uw CO2 reductie

Door zijn efficiënte verbranding help ODN Diesel Plus om uw energieverbruik - en dus ook de uitstoot van uw CO2 - terug te dringen. Hierdoor is ODN Diesel Plus prima geschikt als maatregel voor uw CO2 reductie.

Besparing van brandstofverbruik tot 3%

Wie ODN Diesel Plus gebruikt verbruikt gemiddeld 3% minder brandstof. Dit houdt dus ook in dat u ruim 3% minder CO2 uitstoot in vergelijking met reguliere diesel.

 

­